News

DIRE Academy vinder WAOO-ligaen 5.division

Thu 8th Jun 2017 - 3:42pm

DIRE Academy har vundet anden sæson af WAOO Ligaen i femte division. 

 

Forventningerne var høje inden DIRE Academy's første prøve på den nationale scene. WAOO-ligaen skulle afvikles, og dette var første test, hvor holdet kunne se hvor niveauet lå i forhold til de andre danske hold.

Efter en svingende præstation i placeringsturneringen, blev holdet placeret i femte division, hvilket vi egentligt var tilfredse med. Det nystartede hold havde ikke meget erfaring, og en liga med mindre stærke hold, kunne være med til at give os erfaring, og samtidigt få nogle sejre ind på kontoen.

I femte division skulle hvert hold spille 7 kampe, og vinderen ville herefter blive kåret. I de første 6 kampe viste vi, at vi var de klare favoritter til at tage sejren, da vi vandt kampene i meget overbevisende stil. 
Ét hold viste sig dog som en stor konkurrent, da de også havde vundet alle deres kampe, så kampen om første pladsen skulle afgøres i en spændende Best-of-two mellem DIRE Academy og Cyperstorm.gg.

Første kamp skulle spilles på Inferno, hvilket var vores map-pick. DIRE Academy vandt kampen 16-13, hvor det hele var op til marginalerne. 

Anden kamp skulle spilles på Cobblestone, hvilket var Cyperstorm.gg's map-pick. Endnu en gang blev kampen først afgjort til aller sidst, hvor Cyperstorm.gg kunne rive sejren hjem med samlet score på 14-16. 

Det gjorde at den samlede Best-of-two blev uafgjort, og ligaen skulle derfor afgøres på den samlede runde difference.

Til holdets store fornøjelse endte ligaen med, at vi havde den højeste difference, og vi vandt derfor WAOO Ligaen's femte division, hvilket vil sige at vi til næste sæson er at i finde i fjerde division!

Esport.dk skriver følgende:
"I Division 5 har vist sig at være et spørgsmål om marginaler. I toppen af ladderen har vi Digital Regiment og Cyberstorm.gg som med samme antal vundne kampe har kunne se sig splittet med kun 6 runder imellem dem. I midten af ladderen har vi igen hold som ligger utroligt tæt. Hele 3 hold ligger ret op og ned af hindanden med pointne 11, 10 og 10. Dog er det GcG der lige knap og nap har trukket sig foran de andre. Lavest rangeret har vi Evolved."

 

 

 

 

 

 

 

 

Angelo

Angelo

Mikkel Hjorth

Your Comments

Please register or login to post comments